2012. január 30., hétfő

Tigrisszem ásvány marokkő - Jelenlegi ára: 250 Ft +

A kvarccsalád tagja; többnyire Dél-Afrikában lelhető fel.
Az alsóbb csakrák - a gyökér-, a szakrális és a napfonatcsakra - energiájának kiegyensúlyozásában és a kundalini-energia serkentésében egyaránt közreműködik.
A tigrisszem számos színváltozatban - és ezek keverékében is - megtalálható.
Ha a stresszel telt időszakokban a zsebedben hordod vagy az ujjad között görgeted, jellegzetes nyugtató hatása van.
Az arany tigrisszem hasznos, amikor önelégültnek érzed magad, holott a valóságban sokkal alaposabbnak kellene lenned, és a részletekre is jobban oda kellene figyelned. A földhöz köti a testet; inkább az értelemnek, semmint az érzelmeknek teszi lehetővé gondolkodási mintáink mozgásba lendítését. Igen kiváló iskolai vizsgák vagy üzleti tárgyalások idején.
A vörös tigrisszemnek hasznát látod, ha letargikus vagy, és motivációra van szükséged. Segíthet a lassú anyagcsere felgyorsításában és mindazok nemi érdeklődésének serkentésében, akikben gyenge a nemi ösztön.
A kék tigrisszem épp fordítottan működik, mint a vörös. Lecsillapítja a túlságosan aggodalmaskodókat, a lobbanékony és fóbiás emberket. Olyan alkalmakkor, amikor egyszerűen "pattanásig feszülsz", oldja a stresszt. Úgy tűnik, hogy lassítja az anyagcserét és az alsóbb energiaköpontokat. Lehűti a túlfűtött nemi ösztönt, és enyhíti a szexuális frusztrációkat.
Ha több termékemre licitálsz, bevárom őket, és így spórolhatsz a posta költségen! Kérlek Nézd meg a többi aukciómat is!



Jelenlegi ára: 250 Ft

Az aukció vége: 2012-02-06 15:00
. Tigrisszem ásvány marokkő - Jelenlegi ára: 250 Ft

Fontos